знаете ли датчика на радиатора от които зависи ,кога ще се вкл. перката на колко градуса тръгва?щото май не ми работи,като извадих буксата и я дадох на късо перката заработи,ама колицата ми аха да хвъпли бодата
Известие
Collapse
No announcement yet.
датчик на радиатора
Collapse
X
-
Re: датчик на радиатора
Първоначално публикувано от stankovзнаете ли датчика на радиатора от които зависи ,кога ще се вкл. перката на колко градуса тръгва?щото май не ми работи,като извадих буксата и я дадох на късо перката заработи,ама колицата ми аха да хвъпли бодатаАлфа 156 1.9JTD 2003
-
И при мен перката не включва! Преди 2 дни си играх около 5 часа за да разбера бачка ли тоя датчик! Пробвах и с друг но проблема явно не е от него! Накрая прекарах един кабел към къпето и сега си включвам перката от вътре като стане "напечено"! Иначе втората степен работи но чак над 100 градуса включва!Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
И на мен не ми включваше
И на мен не ми включваше. И беше много странно ток идваше до буксата ама перката не въртеше после като дам директно от акумолатора почваше да върти и се бях видял в чудо. Докато не го замерих с пробна лампа и видях че няма ампераж. Оказа се че крачетата на бушона са окислили и дават голямо съпротивление. Смених бушона и заработи идеално.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
абе момци това май се явява big problem а?тия алфи всички ли са така?аз обаче установих че перката работи,но вкл.много късно обаче и аз защо нямам две степени?самия датчик има само две крачета,а аз знам ,че ако е с три тогава има две степени.нали?146 1.7 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от FAST&IRRESPONSIBLYсмених термодатчика и сега е 6...държи под 90...Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
Comment